Vroedvrouw tijdens de bevalling

Bevalling

Tijdens de geboorte van je baby blijft een van ons bij je.

We zijn er vanaf het moment dat jij dat wilt, tot een paar uur na de geboorte. Als je bevalt is het belangrijk dat je je veilig voelt. Bevallen op de plek en de manier waarop jij je prettig voelt helpt daarbij. Dit kan thuis zijn of in het ziekenhuis (UMCG of Martiniziekenhuis).

Wij zijn als vroedvrouw bij je bevalling aanwezig vanaf het moment dat je dat fijn vindt. Een rustige en ontspannen sfeer tijdens de geboorte heeft een positief effect op het verloop. Als vroedvrouw bewaken we het verloop en zijn we er voor jou. Wil je ons dichtbij, of vind je het fijn als we op de achtergrond blijven, alles is mogelijk.

Tijdens de (zwangerschap of) bevalling ontstaat er soms een medische reden waardoor de bevalling verder wordt begeleid onder verantwoordelijkheid van de gynaecoloog. We kunnen bij je blijven als je hier behoefte aan hebt (alleen mogelijk in het UMCG).

Wij begeleiden veel watergeboortes

Het voordeel van het warme water voor het positieve verloop van de bevalling is groot. Ondertussen hebben wij een ruime ervaring met bad-bevallingen.

 

Omdat we zelf heel enthousiast zijn over deze manier van bevallen, bieden we ook zelf baden (gratis) aan voor een thuisbevalling in bad. Je krijgt van ons een beval-bad mee en je kan op www.bevallingsbaden.nl met korting een beval-pakket kopen.

Het is ook mogelijk om in het UMCG en het Martiniziekenhuis in bad te bevallen, ook hier begeleiden we je graag bij.

 

Ik wil me aanmelden