Je bent zwanger, gefeliciteerd!!

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je bij ons aanmelden. We nemen dan telefonisch contact met je op om een eerste afspraak in te plannen.

Controles 

Wij bieden persoonlijke zorg op maat. Naast de standaardzorg kijken we graag samen met jou ( en je partner) naar je wensen en de verschillende mogelijkheden. De hele begeleiding, dus zowel het aantal controles ( gebruikelijk 12 keer)  als de inhoud ervan zullen we steeds op jullie behoeftes afstemmen.

Controles zijn bij ons niet standaard 15 minuten maar aangepast op je behoefte. We plannen de zwangerschapscontroles ruim in zodat er voldoende aandacht is niet alleen voor de zwangerschap, maar ook voor jullie als groeiend gezin.

We vinden het belangrijk om voldoende tijd te besteden tijdens onze begeleiding zodat we elkaar goed leren kennen. Hierdoor zijn we aan het eind van de zwangerschap vertrouwd met elkaar en kennen we je WenSen. Daarom nemen we maar een beperkt aantal zwangeren per maand aan.

  • De begeleiding bestaat dus nooit uit een “standaard pakket”.
  • Controles kunnen zowel overdag als 's avonds gepland worden.

Vroedvrouw tijdens de controles

Echo’s

Binnen de praktijk maken wij zelf geen echo’s omdat we vinden dat je de expertise daar moet laten waar die het beste is. Een echopraktijk maakt dagelijks meerdere echo’s en hebben dus ook de beste tools om dit te doen.

Als je je hebt aangemeld beslissen we samen wanneer het meest geschikte moment is om een echo te plannen. We verwijzen je graag voor een echo naar Echotoon of Vita.