Sabrina

Mijn naam is Sabrina Douw-Goossens. In 2002 ben ik afgestudeerd als verloskundige. De liefde heeft mij naar Groningen gebracht en in 2006 en 2009 zijn wij ouders geworden van 2 meiden.

In de eerste jaren van mijn werk als verloskundige heb ik in een grote verloskundigenpraktijk gewerkt in de stad. Hier heb ik veel geleerd, gezien en me verwonderd.

In 2015, toen onze kinderen ouder werden en ik voor mijn gevoel genoeg ervaring had opgedaan voelde ik een stevige basis om de grote sprong te nemen en een eigen praktijk te starten. En dit was voor mij de beste keuze ooit...

Ik kan de zorg indelen zoals ik dat graag zie en zoals ik denk dat de zwangere en haar partner dit graag zouden willen. Zorg waar naast de medische inhoud ruimte maar bovenal tijd is voor persoonlijke aandacht, opbouwen van wederzijds vertrouwen en waar de wensen en behoeften van de aanstaande ouder(s) centraal staan.

In 2022 heb ik me bijgeschoold tot traumaverwerkingsspecialist en heb ik de opleiding coaching voor verloskundige afgerond.

Nathalie

Mijn naam is Nathalie van der Lei en ben eind 2023 afgestudeerd als verloskundige.

Ik ben een echte Stadjer, geboren en getogen en woon hier samen met mijn vriend en 2 zonen (2009 en 2012).

Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring op mogen doen in verschillende verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen in Groningen, Friesland en Drenthe. Door deze praktijkervaringen en de ervaring tijdens mijn eigen zwangerschappen ben ik erachter gekomen hoe belangrijk het is om een goede band te hebben met je verloskundige.

Door op een kleinschalige manier te werken is er tijd en ruimte om een vertrouwensband te creëren. Dit is een belangrijke basis om samen met jou en je partner tijdens deze bijzondere periode in jullie leven zorg op maat te bieden. Door de ervaring die je zelf meeneemt en de kennis van je eigen lichaam te combineren met mijn verloskundige kennis en eigen ervaring, kunnen we kijken welke zorg voor jullie het beste is.

In mijn werk ben ik heel geduldig en vind ik het belangrijk om jou te zien en horen. Ik vind het als verloskundige belangrijk niet alleen te kijken naar de medische aspecten tijdens de zwangerschap en bevalling, maar juist ook aandacht te geven aan de transitie naar het ouderschap, mentale welzijn en periode na de bevalling.

Wendy

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Vroedvrouwenschool in Kerkrade. Ik werk niet meer als verloskundige bij WenS maar blijf verbonden achter de schermen als sparringpartner en ondersteuner.

Ik heb mij gespecialiseerd in anticonceptiezorg. In 2018 ben ik mijn anticonceptiepraktijk begonnen waar ik vrouwen help in hun zoektocht naar passende anticonceptie, les en scholingen geef aan professionals.

Je kunt me treffen als klinisch verloskundige in het UMCG of tijdens een anticonceptieconsult.